Üzleti információs csomag

Termékbemutató

Üzleti lehetőség

A kompenzációs terv áttekintése

Üzleti szintek

A készülék megvásárlásakor Ön automatikusan forgalmazóvá válik. Három üzleti szintet különböztetünk meg, amelyek különböző üzleti státuszt biztosítanak Önnek. A magasabb üzleti szintek magasabb jutalékot tesznek lehetővé bizonyos bónuszszintű kifizetéseknél. Kérjük, nézze meg a fenti videókat a jobb megértés érdekében.

SILVER: Vásároljon 1 Classic készüléket az ezüst üzleti szinthez.

ARANY: Vásároljon 3 klasszikus eszközt vagy 1 prémium eszközt az arany üzleti szinthez.

DIAMOND: Vásároljon 10 klasszikus eszközt vagy 1 profi eszközt a gyémánt üzleti szinthez.

Image

Üzleti fenntartási díj

A készülék megvásárlása után automatikusan beiratkozik az Üzleti tulajdonosok közé, ami az első 30 napban ingyenes. Ha úgy dönt, hogy 30 nap után is forgalmazóként kívánja folytatni, az üzleti fenntartási díj 30 USD/hó. A fenntartási díj azonnal termékbónusz-utalványokká alakul át, amelyeket termékek beváltására lehet felhasználni. Ha nem kívánja folytatni a tagságát, nincs mit tennie, továbbra is hozzáférhet a back office fiókjához a jelenlegi bejelentkezési adataival, és bármikor dönthet úgy, hogy taggá válik.

Készen állsz az indulásra?

Ha forgalmazóként szeretne elindulni, és készen áll a megrendelésre, kérjük, kattintson az alábbi gombra a készülék megvásárlásához. Ezután felveszem Önnel a kapcsolatot a fizetési utasításokkal, és össze tudunk hozni egy hívást, hogy átbeszéljük, hogyan kezdjen el forgalmazóként dolgozni. Ha szeretne egy találkozót szervezni a kezdés előtt, kérjük, foglaljon időpontot az alábbiakban, hogy beszélgethessünk.
Alig várom, hogy hamarosan találkozzunk. János

NYILATKOZAT

Az iTeraCare készülék minősített háztartási elektromos berendezés. "Biztonságosan használható" minősítéssel rendelkezik. Nem bocsát ki káros sugárzást, és olyan címkékkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nemzetközi forgalmazását. Az iTeraCare fúvóka nem orvosi berendezés, és a gyártó nem ad orvosi tanácsot. A felhasználók tudomásul veszik, hogy a készüléket nem orvosi eszközként vagy diagnosztikai célokra szánták, amelyre támaszkodni kellene. Használata nem arra szolgál, hogy orvosi kezelést vagy képzett orvos által adott tanácsot helyettesítse. A felhasználók tudomásul veszik, hogy az iTeraCare fúvókát saját felelősségükre használják. Bármilyen egészségügyi állapottal kapcsolatos kérdéssel, vagy az iTeraCare optimális használatával, táplálkozással vagy fizikai aktivitással kapcsolatos konkrét útmutatásért mindig forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez.