TeraHertz víz

Hogyan hozzuk létre a TeraHertz vizet

A TeraHertz készülék által energetizált víz magasabb és stabilabb energiával rendelkezik, amely képes semlegesíteni a szabad gyököket, növelni az oxigéntartalmat és helyreállítani a víz vitalitását. Az iTeraCare készülék a vízrészecskéket lineáris formára bontja, ami lehetővé teszi, hogy azok közvetlenül felszívódjanak a testünk sejtjeibe.

Az iTeraCare készülékkel feltöltött víz
CSODÁLATOS EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNYÖKKEL JÁR:

  • Növeli az éberségi szintet
  • Feltölti az agyat
  • Csökkenti a betegséget
  • Erősíti az immunrendszert
  • Csökkenti a méreganyagokat a szervezetben
  • Ultra gyorsan hidratálja a szervezetet 
  • Erősíti az egészséges fogyást
  • Javítja az arcszínt és a bőr ragyogását
  • Semlegesíti a szabad gyököket
  • Növeli a sejtek oxigénellátását
Image

TeraHertz víz vizsgálata Dr. Somával

Víz, amilyet még sosem ismertél!

Image

Néhány tény arról, hogy mit is csinál ez a víz valójában!

A Terahertz Víz rendszeres fogyasztása segít fokozni az emberi sejtek aktivitását, csökkenti a vér viszkozitását, kiűzi a salakanyagokat és a méreganyagokat, minden sejtet megjavít, egészségesebbé és erőteljesebbé tesz. 
A THz víz egyetlen vízmolekulával rendelkezik, ami megkönnyíti a sejtmembrán vízcsatornáin való áthaladását. (Kinetikus energiával, gyors mozgási sebességgel, nagy behatolási erővel, erős oldóerővel.)
Miután belépett a szervezetbe, állandó rezonanciában van a sejtekkel, & több tápanyagot, ásványi anyagot és oxigént szállít, amelyek jótékonyan hatnak a szervezetre. 
 A sejt minden zugába bejutva, így sejtjeinket tiszta, élénk és tápláló folyékony molekulákkal tölti meg, ami nagyban elősegítheti a sejtek növekedését és fejlődését, és aktívabbá teheti a sejteket. Ezért a THZ víz segíthet a szépségápolásban és hidratálhatja bőrünket.
Ugyanakkor a sejtek által nem teljesen felszívódó tápanyagok, valamint a szervezetben tárolt zsírok, koleszterin és egyéb anyagok feloldódnak és kiválasztódnak, javítva a szervezet méregtelenítő képességét.

NYILATKOZAT

Az iTeraCare készülék minősített háztartási elektromos berendezés. "Biztonságosan használható" minősítéssel rendelkezik. Nem bocsát ki káros sugárzást, és olyan címkékkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nemzetközi forgalmazását. Az iTeraCare fúvóka nem orvosi berendezés, és a gyártó nem ad orvosi tanácsot. A felhasználók tudomásul veszik, hogy a készüléket nem orvosi eszközként vagy diagnosztikai célokra szánták, amelyre támaszkodni kellene. Használata nem arra szolgál, hogy orvosi kezelést vagy képzett orvos által adott tanácsot helyettesítse. A felhasználók tudomásul veszik, hogy az iTeraCare fúvókát saját felelősségükre használják. Bármilyen egészségügyi állapottal kapcsolatos kérdéssel, vagy az iTeraCare optimális használatával, táplálkozással vagy fizikai aktivitással kapcsolatos konkrét útmutatásért mindig forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez.