iTeraCare, az üzleti lehetőség

Kezdjen iTeraCare forgalmazóként még ma!

Ha annyira élvezed a pálcát, mint mi, biztos vagyok benne, hogy meg akarod majd osztani minden ismerősöddel...

A cég egy nagyszerű üzleti lehetőséget kínál egy nagyon egyszerű kompenzációs tervvel, amit nem túl nehéz megérteni (tipp - ha a megfelelő helyre helyezi az embereket, akkor minden jutalmat megkap), és van egy nagyszerű videó, ami pontosan megmutatja, hogy hova kell elhelyezni a partnereket. Teljes körű képzést kínálunk a lehetőség maximalizálása érdekében, és a terv a forgalmazókra van kihegyezve. PLUSZ naponta fizet!

Ahhoz, hogy vállalkozóként elindulhasson, először is vásároljon egy eszközt.

1 x Classic eszközzel Silver tagként lép be.
3 x Classic készülék vagy 1 x Premium készülék esetén Arany tag lesz.
10 x Classic eszköz vagy 1 x Pro eszköz esetén Gyémánt taggá válhat.
Image
A vásárlás után automatikusan beiratkozik az Üzlettulajdonosok közé, ami az első 30 napban ingyenes, és lehetővé teszi, hogy eladásokat végezzen és napi bónuszt keressen. Ha a 30 nap letelte után folytatni szeretné, az üzleti fenntartási díj 30 $/hó. Ezt a díjat egyenesen termékutalványokra váltjuk át, amelyek felhasználhatók bármelyik Prife termék - iTeraCare, IONShield és a hamarosan megjelenő 7 Wonders Water Bottle - megvásárlására.
Nincsenek értékesítési célok, nincs havi minimum, nincs hosszú távú elkötelezettség, csak az üzleti fenntartási díj, amelyet csak akkor kell fizetni, ha aktívan értékesít eszközöket, és amelyet bármikor leállíthat és elkezdhet.

SZERETNE TÖBBET TUDNI?

Ha többet szeretne tudni az üzleti lehetőségről, mielőtt megvásárolná a készüléket, akkor mindent megtalál, amit tudnia kell az összeállított üzleti információs csomagban...

NYILATKOZAT

Az iTeraCare készülék minősített háztartási elektromos berendezés. "Biztonságosan használható" minősítéssel rendelkezik. Nem bocsát ki káros sugárzást, és olyan címkékkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nemzetközi forgalmazását. Az iTeraCare fúvóka nem orvosi berendezés, és a gyártó nem ad orvosi tanácsot. A felhasználók tudomásul veszik, hogy a készüléket nem orvosi eszközként vagy diagnosztikai célokra szánták, amelyre támaszkodni kellene. Használata nem arra szolgál, hogy orvosi kezelést vagy képzett orvos által adott tanácsot helyettesítse. A felhasználók tudomásul veszik, hogy az iTeraCare fúvókát saját felelősségükre használják. Bármilyen egészségügyi állapottal kapcsolatos kérdéssel, vagy az iTeraCare optimális használatával, táplálkozással vagy fizikai aktivitással kapcsolatos konkrét útmutatásért mindig forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez.