Prife International

Image
A Prife International 2021 júniusában alakult, és termékeit mélyen szereti a közönség. Mára az üzlet sikeresen terjeszkedett több mint 30 országba, köztük az Egyesült Államokba, Európába, Afrikába, Délkelet-Ázsiába, Indiába, Indonéziába, a Közel-Keletre stb. és a forgalma közel 200%-kal emelkedett. Az igazgatótanács Dr. Steven Lai csoportelnök, Dr. Jimmy Chong csoport alelnök és Kacy Tan csoportigazgató megalapították a Prife International-t, a társadalmat, és azt a vállalkozói és foglalkoztatási lehetőségek biztosítására használják fel.
A Prife International azzal a küldetéssel született, hogy gondoskodjon az életről és megóvja az egészséget. Az iTeraCare terahertzes készülék egyike a világot megváltoztató tíz legjobb technológiának. Másodszor, az iONShield ionizátor medál megakadályozhatja a vírusfertőzést.
A Prife International vállalati víziója, hogy 2023-ig több mint száz nemzetközi piacra terjeszkedjen ebben a két évben. Lehetőséget teremtünk mindenkinek, aki másokat is arra ösztönöz, hogy más országokban is teremtsenek üzleti lehetőségeket, és a nagyszerű egészség ügyét népszerűsítsék a világ számára. Malajziában székhellyel, teremtsük együtt a világot!
* MFMPA AWARD 2021
* Az év kiemelkedő nemzetközi direkt értékesítő cége 2021

A DeShang a Prife International-t nevezte ki
kizárólagos, globális forgalmazónak!

Image
Néhány részlet és háttérinformáció az iTeraCare vállalatról és a gyártóról:
A De Shang Health Technology Co., Ltd. 2015 májusában jött létre. A Deshang Techno-logy egy tudományos és technológiai kutatási és fejlesztési vállalkozás, amelynek középpontjában a terahertzes (THz) technológia áll. Elkötelezett a terahertz technológia globális előmozdítása és alkalmazása mellett, és támogatja a terahertz technológia használatát, hogy szerepet játsszon az egészségügyben és javítsa az egészséges életminőséget. A vállalat termelési bázisa Donghai megyében, Jiangsu tartományban, a gyönyörű "kristály fővárosban" található. A globális működés központja Nanjingban, Jiangsu tartományban található, egy világszínvonalú városban, a hat dinasztia ősi főváro-sában. A vállalat terahertz hullámú fizioterápiás eszköze a tervezési koncepciójával és bel-ső fejlett technológiájával jóval előrébb jár az iparágban. A készülék átment a hazai mér-tékadó intézmények tesztelésén és tanúsításán, és nemzeti szabadalmi elismerést kapott.
Yang Wenjun úr, a vállalat elnöke, amely gazdag kristályforrásokkal, nagy szilíciumterme-léssel és világelső olvasztási és komplex feldolgozási technológiával rendelkezik, kristály-csöves szilícium meta-anyag kísérleteket végzett, és a szakemberek vezetésével kifejlesz-tette a terahertzes központi alkatrészt... a terahertzes energiacsöveket. Számos szakértő által dokumentált nagyszámú eset alapján bebizonyosodott, hogy a terahertzes energia-hullám terápia hatékonyan működik az emberi testre. Nemcsak biztonságos, de nincs mellékhatása, és hatékonyan javítja és rehabilitálja az alapvető egészségügyi problé-mákat. Jelenleg a terahertzes energiahullám-technológia kilátásait a fizioterápia és az egészségügy területén világszerte számos orvosi szakmai intézmény igazolta és elismerte. Amint a vállalat termékcsaládja elindult, gyorsan nagyszerű eredményeket és márkaismertséget ért el az egyedülálló és páratlan alapvető technológiai előnyeivel, ami tovább népszerűsítette a terahertzes technológiát világszerte... Deshang! ...ne legyen olyan betegség a világon, amelyet ne lehetne megoldani!"

NYILATKOZAT

Az iTeraCare készülék minősített háztartási elektromos berendezés. "Biztonságosan használható" minősítéssel rendelkezik. Nem bocsát ki káros sugárzást, és olyan címkékkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nemzetközi forgalmazását. Az iTeraCare fúvóka nem orvosi berendezés, és a gyártó nem ad orvosi tanácsot. A felhasználók tudomásul veszik, hogy a készüléket nem orvosi eszközként vagy diagnosztikai célokra szánták, amelyre támaszkodni kellene. Használata nem arra szolgál, hogy orvosi kezelést vagy képzett orvos által adott tanácsot helyettesítse. A felhasználók tudomásul veszik, hogy az iTeraCare fúvókát saját felelősségükre használják. Bármilyen egészségügyi állapottal kapcsolatos kérdéssel, vagy az iTeraCare optimális használatával, táplálkozással vagy fizikai aktivitással kapcsolatos konkrét útmutatásért mindig forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez.