Természetes ásványianyag-alapú víz a Prife-tól, MÁR KAPHATÓ A

7Wonders vizes palack

Image

7 csodálatos előny
és jellemziők

1. Növeli a vízben oldott hidrogén mennyiségét

A 7Wondersben lévő víz a mérés szerint 5 perc elteltével 800 PPB és 1500 PPB között van. Az oldott hidrogént tartalmazó víz növeli a gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásokat.

Jó ha tudja...

  • A magás ásványi anyagok általában 90 napig tartanak, napi 2 literes fogyasztást alapul véve, 350 ml tisztított vízzel minden egyes töltés alkalmával.
  • A 7Wonders vize nem elektrolitikus vizes termék, és lehetőleg azonnal fogyassza el. Ha nem használták fel, tegye a palackot fejjel lefelé. A hidrogénszint a palackból való kivételt követően legfeljebb 2 órán át tarthat.
  • Kérjük, ne tegye a palackot hosszú órákra magas hőmérsékletű helyre, ha folyadékot tartalmaz, pl. a jármű belsejébe.
  • Az üveg tölcsért, a tömítőt és a gumigyűrűt az ásványi magok cseréje során jól tisztítsa meg, hogy elkerülje a szivárgást.
Image
Image
Első használat esetén legalább 3-szor tisztítsa meg a flakont vízzel, hogy leöblítse a természetes ásványi anyagokat. Tisztított vízzel és enyhe lúgos vízzel kompatibilis.
A világon számos olyan vízlelőhely van, ahol számos egészségügyi csodáról számoltak be, nevezetesen a németországi Nordenau, a franciaországi Lourdes, a mexikói Tlacote és az indiai Nadana.
Emberek ezrei látogatták meg ezeket a helyeket a vízben található gyógyító tulajdonságok miatt, amely állítólag oldott hidrogént és ásványi anyagokat is tartalmaz.
Most már nem kell elutaznia ezekre a csodatévő helyekre, hogy Ön is élvezhesse ezeket az előnyöket, mivel a Prife International elhozta Önnek a Természetes ásványvíz mágikus erejét, a 7WONDERS vizet.
Image
Szobahőmérsékletű víz

Szobahőmérsékletű víz

Öntse közvetlenül a palackba, és hagyja állni 3 percig, hogy oldott hidrogénvíz keletkezzen.
Meleg víz

Meleg víz

Öntsön fél palack meleg vizet, és hagyja 1 percig állni, hogy oldott hidrogénvíz keletkezzen. Ezután töltse fel szobahőmérsékletű vizzel és hagyja állni további 2 percig.
Forró tisztított víz

Forró tisztított víz

Kérjük, ne húzza túl a palack kupakját forró víz használata közben, hogy elkerülje a magas légnyomást.
Forró tea

Forró tea

Alapvető összetevők, pl. zöld tea, puerh, virágszirmok, goji, vörös datolya. Kerülje a savas alapú összetevőket.
Elalvás előtt

Elalvás előtt

A hidrogén automatikus keletkezésének megakadályozása érdekében dobja ki az üvegben lévő folyadékot, vagy tegye az üveget fejjel lefelé.

NYILATKOZAT

Az iTeraCare készülék minősített háztartási elektromos berendezés. "Biztonságosan használható" minősítéssel rendelkezik. Nem bocsát ki káros sugárzást, és olyan címkékkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nemzetközi forgalmazását. Az iTeraCare fúvóka nem orvosi berendezés, és a gyártó nem ad orvosi tanácsot. A felhasználók tudomásul veszik, hogy a készüléket nem orvosi eszközként vagy diagnosztikai célokra szánták, amelyre támaszkodni kellene. Használata nem arra szolgál, hogy orvosi kezelést vagy képzett orvos által adott tanácsot helyettesítse. A felhasználók tudomásul veszik, hogy az iTeraCare fúvókát saját felelősségükre használják. Bármilyen egészségügyi állapottal kapcsolatos kérdéssel, vagy az iTeraCare optimális használatával, táplálkozással vagy fizikai aktivitással kapcsolatos konkrét útmutatásért mindig forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez.